Landelijk gemiddelde kosten rijbewijs stijgen.. Rijschool wheels zit hier ruim onder!

Hieronder het bericht op de CBR website:
Voor het halen van het autorijbewijs betaal je nu gemiddeld € 3.060, ruim € 600 meer dan twee jaar geleden. In mei 2023 deed CBR onderzoek om het antwoord op deze belangrijkste vraag van jongeren en ouders over de kosten te actualiseren. Hieraan deden 3.100 geslaagde kandidaten voor het autopraktijkexamen mee.

Het grootste deel van de rijbewijskosten gaat naar de rijopleiding. Logisch, want daar leer je veilig en zelfstandig rijden voor de rest van je leven. Het gemiddeld aantal uren rijles bedraagt 43, net zoveel als bij het vorige CBR-onderzoek in 2021. 

Bron: https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/nieuws/kosten-voor-rijbewijs-stijgen-naar-3.060-euro.htm

Onze reactie op dit bericht:

Gelukkig zitten wij kwa💰nog ónder het gemiddelde! Bij Rijschool Wheels betaal je máár €50,38 pér rijles ( in een pakket ). Een pakket bij ons (gemiddeld) is ook máár €2200,- dus zitten we nog ruim onder het landelijke gemiddelde! Uiteraard ben je niet verplicht om een pakket te nemen & mocht je wél een pakket nemen krijg je alle lesuren die je over hebt aan de volle prijs terug betaald! Zo willen we graag eerlijk blijven tegenover alles & iedereen! 

Deze week nog in de leswagen zitten? Neem contact op met 0642617040 & we plannen een afspraak in!