Ervaringen van onze cursisten met Wheels

Wat vinden onze cursisten?

Erg prettige rijles!

Hoi Jordi. Ik wil jou nogmaals bedanken voor de lessen vandaag. Het was heel erg prettig om met jou de rijles te volgen. Heb er heel erg veel van opgestoken. Heb nu echt het gevoel dat ik nu veel beter in staat ben om de weg op te gaan met de caravan. Dank je wel.

Liv

Beau, heel erg bedankt voor de leuke lessen! Vond het heel gezellig met jou en ik ben heel blij dat je mij hebt leren autorijden! Succes in de toekomst!

Mehmet

Wil je je rijbewijs halen, dan ben je bij Wheels aan het juiste adres, zeker de beste in omgeving Zeeland!

Echt een aanrader

Leuke gezellig en zeker leerzame rij lessen van Beau gehad, spontaan lief geduldig en duidelijk meer heb je niet nodig .. Wheels is echt een aanrader.

Serge

Ik heb ook zeker genoten van het avontuur in de auto met Jordi. Rijschool Wheels is zeker een aanrader!

Nathalie

Ik ben EINDELIJK geslaagd, lieve rijschool Wheels zo enorm bedankt voor alles, komend van een andere rijschool na 3 jaar tijd zoveel ellende. En nu jullie mij zoveel hebben geholpen en terug mijn zelfvertrouwen kunnen winnen met behulp van jullie! Bedankt voor het geduld, leuke lessen, leerzame lessen, helpen met 1e x slagen in 3 maanden tijd!

Moeder van LouLou

Dankjewel Rijschool Wheels voor de goede opleiding. Steeds correct. Super begeleiding heb je aan mijn dochter gegeven. Een echte aanrader voor toekomstig leerlingen/automobilist.

Mario (BE opleiding)

Van de week een cursus gehad voor rijbewijs E achter B in 1 dag. Goede instructeur (Jordi) die veel uitleg geeft. Laat je veel rijden door straten die je zeker ook op het examen tegen komt. En doe je iets niet goed hoor je dat zeker van hem. Veel aan gehad en daardoor ook van de eerste keer geslaagd. Niet voor niks dat hun slagingspercentage zo hoog ligt. Nogmaals bedankt

Marie

Leerzame en leuke lessen, je wordt bij alles geholpen en geen vraag is gek genoeg. Super fijne ervaring bij deze rijschool en absoluut geen angst om alleen de weg op te gaan!

Kayleigh

Heb super leuke rijlessen gehad met Jordi! Hij is heel begripvol en aardig en niets was hem te veel. Hij stelde mij altijd heel erg op mijn gemak en werd nooit ergens lastig om. Het voelde eerder als met een vriend in de auto zitten dan met een leerkracht. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen!

Yannick

Geweldige rijschool. Leuke lessen en komen hun afspraken na. Zeer tevreden!

Piet Monique Pfaff

Diego begin van het jaar begonnen met lessen bij Jochem, in maart het praktijkexamen aangevraagd en vandaag mogen afrijden! En geslaagd voor de eerste keer. Diego vond de lessen gezellig met Jochem en vond het fijn dat er een goede interactie was. Ook het contact verliep goed over afspraken te maken. Zeker een aanrader aan diegene die hun rijbewijs willen halen om bij Rijschool Wheels te gaan lessen! Prijs en kwaliteits verhouding ook zeer goed gezien de resultaten die ze boekten met hun rijschool. En leuke instructeurs! Jochem, Jordi en Beau heel veel succes met jullie rijschool en you’re simply the best in onze ogen!!!!

Chelsey

Mijn examen in 1x gehaald! Dankzij de goede rijlessen, die ik bij Jochem heb gevolgd. Ook was het altijd gezellig, er hangt een goeie sfeer. Deze rijschool is zeker aan te bevelen!

Kaylee

Heb super leuke rijlessen gehad met Jordi! Hij is heel begripvol en aardig en niets was hem te veel. Hij stelde mij altijd heel erg op mijn gemak en werd nooit ergens lastig om. Het voelde eerder als met een vriend in de auto zitten dan met een leerkracht. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen!

Tessa

Super bedankt Jordi Van de Wiele en Jochem Van de Wiele! Jullie lessen waren altijd gezellig en leerzaam. Fijne begeleiding gehad! Een top rijschool zijn jullie.

Mick

Op vijf maanden tijd heb ik mijn rijbewijs gehaald dankzij de leerzame rijlessen bij Rijschool Wheels. Toen ik in oktober begon, vond ik het een hele stap om voor het eerst een echte auto te besturen. Toch wist rijinstructeur Jordi van de Wiele me op m’n gemak te stellen, waardoor ik me beter kon richten op het aanleren van manoeuvres en andere belangrijke vaardigheden. Ik zou Jordi omschrijven als een enthousiaste, sociale en vooral hardwerkende kerel die bereid is om voor je door het vuur te gaan. De maanden vlogen voorbij en voordat ik het wist, slaagde ik al na de eerste poging voor rijbewijs B! Jammer eigenlijk, want we konden goed met elkaar overweg. Al met al heb ik geen seconde getwijfeld over mijn keuze voor deze geweldige rijschool.

Hannah

Super bedankt Jochem voor de 1 op 1 theorie cursus, je motivatie was super en de uitleg was nog beter. Zonder de theorieles was het me zeker niet gelukt om het te halen!

Anouk

Theorielessen bij rijschool Wheels gedaan, meteen van de 1e x geslaagd!

Josette

Jordi bedankt voor alle leuke en leerzame lessen! Ondanks de tegenslagen bleef jij geduldig en er in geloven. Dank je wel voor de gezellige tijd!

Charlotte

Zeer goede rijinstructeur. Jordy heeft mijn dochter goed begeleid met het behalen van haar rijbewijs die ze in 1 keer heeft gehaald. Bedankt! Ga zo verder!

Pascal

Rust, vertrouwen, kennis, geloof, vriendelijkheid, sociaal, chill en resultaat!!!

Kitty

Ik kan niet anders dan ongelooflijk veel lof geven over de manier waarop Jordi lesgeeft. Geen getalm maar duidelijk in uitleg en met de nodige humor direct terzake. En dat hij een dag eerder terugkwam uit vakantie omdat het herexamen anders 5 weken later zou zijn, nou ja…geef toe, daar steel je ieders hart mee 🥰. De voorwaarde was dat het zou lukken: voilà!

Lendrita

YESSS! Eindelijk mijn rijbewijs gehaald, zonder Jordi zijn steun was het nooit gelukt. Ik heb me alle lesuren op mijn gemak gevoeld. Hoe Jordi dingen uitlegde was zo duidelijk dat als hij mij wiskunde zou hebben uitgelegd zou ik dat nog snappen. Toen ik mijn examen niet had gehaald baalde hij net zoveel als ik en dat laat zien dat hij niet alleen een rijinstructeur is maar, ook een vriend. Ik had altijd zin om te rijden omdat het altijd zo gezellig en leerzaam was. Deze rijschool is aan te raden als je goed auto wilt leren rijden en ook nog plezier in wilt hebben. Jordi heel erg bedankt voor alles en voor de vertrouwen vanaf het begin tot het einde!

Ramon

De beste rijschool! Ben in 1 keer geslaagd door Jordi, de uitleg was heel er goed en de lessen waren heel leuk.

Ashley

Super sociale rij instructeur die je blijft motiveren & altijd eerlijk met je is. Hij geeft super fijne lessen en de kans is heel klein dat je je niet op je gemak voelt bij Jordi.

Patrick

Rijbewijs gehaald zonder problemen! fijne lessen waar ik veel van geleerd heb! En jordi zelf is ook een fijne vent die weet waar die over praat.

Linda

Twijfel niet langer en kies voor Rijschool Wheels, een topper in de regio!!!

Delilah

Jordy, super bedankt voor de leuke en leerzamen rijlessen. Ik zou rijschool wheels zeker aanraden ! Buitenom dat jordy een leuke rij instructeur is. Is hij eerlijk, geeft duidelijke rijlessen en je voelt je snel op je gemak.

Mathice

Ben er super blij mee, heb een hele leuke tijd achter de rug met lessen! Jordi bedankt en blijf zo doorgaan je bent de chillste instructeur die er is !!

Femke

Met dank aan rijschool wheels, jordi van de wiele is een erg leuke, goeie en betrokken leraar. Een aanrader om op een leuke goeie auto te rijden en je rijbewijs te halen.

Hamish

Hele sociale en aardige instructeur! Nu kan ik zelfverzekerd de weg op!

Meike

Ik ben met 10 rijlessen geslaagd, hier moet je zijn!

Ashley

Jordi geeft super leuke rijlessen en de uitleg is super duidelijk, hartstikke bedankt!

Sjaron

Jordi super bedankt voor je betrokkenheid. Je bent een top kerel! En ja dan kan een persoonlijke pot met auto drop niet ontbreken! We stuurden al iedereen naar jou maar dat zullen we ook in de toekomst blijven doen. Succes met je rijschool verder.

Nikki

Top instructeur en super gezellig lessen!

Romy

Leuke en leerzame lessen.

Xander

Beste rijschool van Zeeland!

Sirt

Hier moet je zijn!

Din

Top rijschool, gezellig en heel leerzaam!

Palagi

Jordi dankjewel voor de super rijlessen voor mijn dochter ze is geslaagd in 1x superblij je bent een topper!

Jorgen

Aanrader voor iedereen! Jordi is een top gast en neemt de tijd voor je en laat je niet meer lessen nemen dan nodig is!

Sabriye

Je was een geweldige rij instructeur. Heb mijn rijlessen bij jou rijschool met plezier gevolgd. In het begin vond ik het allemaal eng. Je stelt je leerlingen gerust, en hebt vetrouwen in ze. Je bent een luisterend oor en geeft ook tips. Het was een hele leuke en leerzame ervaring. Ik zal het lessen en lachen missen. Ben trots op je, je hebt het voor een 25 jarige ver geschopt. Ik wens jou in de toekomst met je dierbare heel erg veel geluk.

Jaimy

Onze dochter heeft hier altijd met veel plezier haar lessen gevolgd. Ze heeft nu met succes haar rijbewijs gehaald. Dikke Pluim voor haar maar ook voor Jordy! Zoek je een goede rijschool? Stop met zoeken en meld je hier aan. Mochten we opnieuw een rijschool nodig hebben zouden we weer, met volle overtuiging, voor rijschool Wheels gaan.